Gin & Tonic anyone? Nyt Boutique & Ginhotel i London

Et helt Ginhotel i London? Why not!

Ginhotel i London er et det måske  mest gennemførte gin koncept endnu og så i selve London. Men tillad mig et lille tilløb:  Designer og concept hoteller skyder op overalt. Især  i London. Den rigtige designer, som allesteds nærværende Philip Starck, skaber liv og ambiance  fra LA til Hong Kong, som har et publikum, der er trætte af det gennemsnitlige turisthotel og vil have en æstetisk oplevelse, der taler til alle sanser. Men der er et niveau over det:
Hvis man drejer på den knap, får man concept hotellet eller boutique hotellet. Det koncept går mere rendyrket efter en gruppe af gæster med en fælles interesse, fra f.eks. golf  i Skotland til nu “gin” som tema. Ja, jeg så den ikke selv komme, men her er det nye hotel med  Gin i alle afarter på 4 etager på top adresse i London!

Destillery i Ginhotel i LOndon

Welcome to the Destillery i London

Navnet er meget apropos The Distillery, åbnet December 2016,  og det har 4 etager dedikeret til Gin, tasting, viden om, nydelse og egen produktion. 50 ansatte tager sig kærligt af dig og din “gin affinity”. Du kan bla. reelt designe din egen gin under opholdet. 3 af værelserne har udsigt over Portobello Street, så beliggenheden fejler ikke noget.  Du kommer hjem med et hovedfag i Gin og en stor oplevelse rigere. Priser fra 125 UK pounds/dag.

Se også Ginstitute museet i London og bliv kursist for en stund

Der er tilknyttet en Gin museum også! Ret sikkert det største i verden og måske første. Her kan man lære alt om Gin’s historie, typer og  fremstilling.  Det er her  man kan komme på Ginstitute kursus og lave sin egen Gin og for godt 100 Pund få et par flasker med  hjem af egen avl inklusive kursus og museum. Godt råd er at skrive opskriften ned :).

Destillery 2

Se denne flotte video fra The Destillery.

Læs  mere her

Book din rejse 

Er du til London? Så skal du se her.

Shopping i London er jo en klassiker, men har du overblikket? Ellers få det her!
Læs mere om Englands nye mad og drikkevare boom

Latest travel articles