Yoga

Der er flere og flere rejser, der indeholder yoga, mindfullness, Pilates og/ eller tai-chi og så også chiqong eller lignende kurser og indlæring, mixet med at være et skønt sted, typisk med sund mad og smuk natur. Det er den måske sundeste rejse for krop og sjæl, du nogensinde har taget.

Den mest ambitiøse er måske rejsen til Indien for at opsøge og træne hos en respekteret yogi.

Yoga kan kombineres på så mange måder:
– på et retreat, f.eks i Indien
– på natur og oplevelsesrejse
– med privatlærer, kendte som ukendte
– på krydstogt.

Hvor kan du tage på yoga ferie og retreat?
Ser vi på, om der er et mønster i, hvorhen man skal rejse for at få en god yoga rejseoplevelse, er svaret “alle vegne”. Det er både i Danmark som Samsø og Møn. Det er Sydsverige og det er Grækenland og det er Goa.  Måske skal du være lidt opmærksom på hvilken  form for Yoga, der undervises i: Hvis du er igang med Hatha  og der undervises i noget helt andet, kan det både være en ny oplevelse, men måske ikke opnå dit mål om fordybelse i din “stilart” og forstyrrende for din indlæring. “Yoga” er ikke bare en stilart. Det er en stor verden med en række forskellige former, også de nye smarte fitness center varianter, som dybest ikke har noget med sagen at gøre, men stadig giver god motion. Desuden bør du nok vurdere, med hvilken seriøsitet rejsen  og stedet prioriterer Yoga og mindfullness i forhold til dine ønsker? Er det et tilbud på en lang liste af muligheder som på fantastiske La Santa eller er det 100 procent fokus område også  til hvad du spiser og drikker på rejsen ?

Læs også vore artikler. Bla. følger her 10 gode forslag til rejsemål.

Eller det her rejsetips, som er et stort hit her på traveltalk :

Nova Scotia, Canada fantastisk retreat. Gå til Nova Scotia Retreat her på siden. 

Travel inspiration from Yoga

Latest travel articles

Popular destinations

THEMES ALL COUNTRIES

Get inspiration for your next vacation by exploring endless travel choices from Traveltalk!

Traveltalk Partners

We always have partners on the travel destinations you would like to visit. Click on a logo below to read more about destinations and offers.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Austria Tourism
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser