Airports

 - Stansted Airport

Stansted Airport, London

London Stansted Airport, London-Stansted eller blot Stansted er en engelsk civil lufthavn, der betjener landets hovedstad, London.

Lufthavnens landingsbane blev indviet i 1969. Lufthavnen er beliggende i Uttlesford, Essex, ca. 40 km. nordøst for London. Lufthavnen er ejet og drives af BAA, der ligeldes driver lufthavnene Heathrow og Gatwick. Det er den fjerdetravleste lufthavn i Storbritannien, målt på passagerer, efter Heathrow, Gatwick og Manchester Airport. I 2007 håndterede Stansted knap 23.779.697 passagerer. Lufthavnen er hub for et antal europæiske lavprisflyselskaber, heriblandt easyJet, Norwegian og Ryanair, der bruger den som sin primære hub. Selskaber som Air France-KLM og Lufthansa flyver ikke fra Stansted. SAS åbnede en rute fra Göteborg til Stansted i oktober 2015.[1] FedEx er en dominerende operator af den transatlantiske fragtservice.

https://www.stanstedexpress.com/

The Stansted Express

På kun 40 minutter kan du være direkte i London med the Stansted Express, der tager dig til Liverpool Station, mere downtown London kan det næsten ikke blive.
Se her Stansted Express

http://www.stanstedairport.com/

Travel inspiration from Stansted Airport

TravelTalk - White suitcaseMap over Stansted Airport

Latest travel articles

Popular destinations

THEMES ALL COUNTRIES

Get inspiration for your next vacation by exploring endless travel choices from Traveltalk!

Traveltalk Partners

We always have partners on the travel destinations you would like to visit. Click on a logo below to read more about destinations and offers.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Austria Tourism
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser