Felix, en af 9 top restauranter på Peninsula Tower Hotel i Hong Kong

Say hello to Felix, top restaurant i Hong Kong

Felix er med bedste placering i Hong Kong, og i skarp konkurrence med nogle af verdens bedste restauranter netop i denne by, et kæmpe asset for Peninsula Tower Hotel, der melder sig på banen med ikke mindre end 9 toprestauranter. Felix er en af de absolut bedste.

Tag elevatoren til 28. etage på The Peninsula Tower Hotel og nyd indretningen af Felix til at begynde med.  Den verdensberømte  avant-garde designer Philippe Starck har lagt navn og kreativitet til. Når du er vist på plads, så nyd den fantastiske Hong Kong skyline og overlad dig tillidsfuldt til Køkkenchef Yoshiharu Kaji, som flytter grænser for det asiatiske køkkens formåen i disse år.

Hæng ud i The Crazy Box i Hong Kong efter middagen

Her serveres også det moderne europæiske køkken med lokale og ultrafriske råvarer. Skulle der være et par minutters ventetid mellem retterne, så nyd udsigten over Victoria Harbour, Hong Kong Island og Kowloon.  Felix har også en velforsynet Wine Bar, The Balcony, the American Bar og The Crazy Box, så der er muligheder og underholdning nok til en hel aften eller flere. Man kunne nemt blive afhængig.

Flere rejsetips til Hong Kong ?

Prøv enten Peking Duck som er en udsøgt ret.
Beggars Chicken, den nok saftigste kylling du nogensinde har fået, læs hvordan den traditionelle ret blev til.

Flere rejsetips med lækker mad og luksushoteller i Hong Kong og hele Asien

Besøg Raffles Hotel i Singapore, det legendariske hotel med signatur drinken Singapore Gin Sling
Se Fullerton Hotel i Singapore, et top 3 hotel i hele byen

Latest travel articles